top of page

OM

MARIUS DAMMYR
Performance Coach
Marius har bred erfaring med arbeid innen toppidrett og næringsliv. Marius sitt klare mål er å coache sine kunder til å holde fokus på det som er viktig i deres liv, takle forstyrrelsene og nyte reisen på vei mot målet. 

 

Utdanning:

- M. sc Coaching og Idrettspsykologi,

- Kognitiv terapi 

- Kognitiv idrett og prestasjonspsykologi

 

Kontakt info:

 

Tlf: (+47) 911 09 646

 

Mail: marius@dammyr.com

jobb_24timerlederen_1.jpg

FILOSOFI

Dammyrs filosofi bygger på å finne nytelsen og lykken i livet gjennom hverdags mestring og prestasjoner. Vi setter fokus på prosessen til målet. Graden av aktivitet, kosthold og hvile er utslagsgivende for den enkeltes utgangspunkt i møte med sine oppgaver, uansett tidsperspektiv, kjønn eller alder. Vi bruker vår idrettslig kompetanse til å bidra til økt vekst og mestringsevne. 

For å oppnå nye mål og gjennomføre potensielle livsforandringer må man rette blikket mot helheten, for så å legge en langsiktig plan. For ingenting gjøres over natten.

En ny og sunn livstruktur som tilrettelegger for suksess og gevinst er en lang og krevende jobb, hvor den som vil oppleve forandringen må forplikte seg med selvstendighet og disiplin for arbeidet. 

 

En bærekraftig og sunn rutine i livet skaper mestringsfølelse som også er det første viktige skrittet i mentale treningen. Når en trygg rutine er skapt og den fysiske og mentale kapasiteten øker i takt med følelsen av mestring, tillater man mestringsfølelsen å bli et vanedannende element i hverdagen.

Et nytt mål vil ikke lenger oppleves som en fremmed og tåkete motbakke, men et fristende og attraktiv høydepunkt man ønsker velkommen.

 

Å oppnå dette perspektivet på livets utfordringer skal vi klare i felleskap.

bottom of page